Consell d’Eivissa, ajuntament de Santa Eulària i Fundación MAPFRE firmen un acord per impulsar la inserció socio-laboral de persones amb discapacitat

14/11/18 - Publicado por SAILPD


Consell d’Eivissa, ajuntament de Santa Eulària i Fundación MAPFRE firmen un acord per impulsar la inserció socio-laboral de persones amb discapacitat

El Consell d’Eivissa i l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu han firmat avui un acord amb la Fundación MAPFRE per impulsar la inserció socio-laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual. Gràcies a aquest acord, un jove que forma part del SAIL-PD -Servei d’Assessorament e Inserció Laboral de Persones amb Discapacitat- del Consell d’Eivissa, realitzarà pràctiques als serveis de l’Ajuntament, el que li permetrà adquirir habilitat i experiència dins l’àmbit laboral.

Aquestes pràctiques tindran una durada màxima de sis mesos, de dilluns a divendres, amb un horari de quatre hores diàries. La persona en pràctiques tindrà el suport dels tècnics del Consell per a afavorir la seua adaptació i aprenentatge de la feina, així com la col·laboració dels treballadors de l’Ajuntament.

L’acord signat avui s’inscriu dins l’acord marc ‘Junts ho podem fer – Juntos somos capaces’ d’inserció socio-laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb trastorns de salut mental que promou la Fundación MAPFRE des de l’any 2010, i en la que participa el Consell Insular d’Eivissa, i entitats com Asperger Ibiza y Formentera (AIF), Asociación de Padres de Niños y Adolescentes Discapacitados de Ibiza y Formentera (ASPANADIF), Asociación Pitiusa de Familiares de Personas con Enfermedad Mental (APFEM), així com la Federació Empresarial de la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera (PIMEEF) i la Federació Empresarial Hotelera d’Eivissa Formentera (FEHIF).

La firma del conveni ha tingut lloc a l’Escola Municipal de Formació de l’Ajuntament de Santa Eulària, i ha comptat amb la consellera de Sanitat, Benestar Social, Igualtat i relacions amb les entitats del Consell d’Eivissa, Lydia Jurado, l’alcalde de Santa Eulària, Vicent Marí, i la representació de la Fundación MAPFRE a Eivissa, Nua Tena.

En aquest acte, s’ha reconegut la feina que desenvolupen Consell d’Eivissa i Ajuntament de Santa Eulària en aquest àmbit. Tant la feina del Consell d’Eivissa per contribuir a la integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i dels col·lectius més vulnerables, com el suport de l’Ajuntament a la integració d’aquestes persones, donant suport a iniciatives en l’àmbit laboral, educatiu, de salut i habitatge.